به منظور نظارت بر فعالیت پرسنل کشتارگاه و حادث شدن از نحوه چگونگی ذبح دام با رعایت اصول و موازین شرعی و بهداشتی ، مهندس پرج شهردار فیروزکوه به همراه مسئولین دوایر این نهاد از کشتارگاه فیروزکوه بازدید کرد .
به گفته مهندس پرج : با توجه به اینکه گوشت قرمز عضوی از سبد اصلی و زنجیره غذایی شهروندان محترم است می طلبد در فعالیت این واحد نظارت مناسب داشته تابه تبع آن کیفیت عرضه شده این خوراک همیشه در حد استاندارد و مناسب باشد .
وی با اشاره به اینکه رعایت نکات و موازین بهداشتی اصلی مهم در فرایند کشتارگاه فیروزکوه است گفت : بعد از ذبح بهداشتی دام و حمل آن توسط ماشین حمل گوشت شهرداری و عرضه آن توسط صنوف مرتبط شاهد آن هستیم که این محصول به بهترین شکل در سر سفره های مردم فیروزکوه قرار می گیرد .
شهردار فیروزکوه در پایان گفت : خوشبختانه با توجه به اهتمام کافی به فعالیت این مجموعه شاهد آن هستیم که کوچکترین موردی در عرضه این محصول در سطح شهر گزارش نشده است .
« شهرداری فیروزکوه نهاد خدمت ، نماد توسعه »